2001

EASTCODE

Osnivanje kompanije EastCode

EastCode je preduze­će za informatički In­že­­nje­ring i automatiku. Osnovano je 2001. go­dine sa ciljem razvoja IT tehno­logija za poslovni sektor, kao i za informatičku podršku u poslovnom sektoru. Kroz konstantan rad na razvoju usluga svojim klijentima omogućavamo kontinuirano unapređenje poslovanja, a kroz unapređenje podrške i konsalting razvijamo stabilne i dugoročne poslovne veze uz primjenu našeg mota: obezbijedite IT na jednom mjestu.

2006

PROKONTIK

Naš proizvod Prokontik

Prokontik je nastao kao odgovor za sve veću postojeću potražnju kupaca. On predstavlja modularan paket, čime je omogućeno da svaki korisnik kupi i koristi samo one module koji su mu zaista potrebni, time ulažući optimalna sredstva u svome preduzeću. Prednost modularnog sistema je u tome što je lako nadogradiv. Korisnik na početku kupuje module koji su mu potrebni, a kako se poslovanje povećava, nastaju „potrebe za proširenjem informacionog sistema, tako da se dokupljuju i novi moduli.“. Modul se uklapa u jednu cijelinu, prateći ista pravila u načinu rada, tako da se korisnik uvijek nalazi u poznatom okruženju i vrlo lako savladava nove operacije.

2015

APROKOTINK

Aplikacija aProkontik

Da bi smo unaprijedili već dosadašnji način poslovanja, naš stručni tim došao je do inovativnog rješenja i kreirao aProkontik aplikaciju. Zahvaljujući našoj aplikaciji uvijek ćete imati pristup vašoj knjigovonstvenoj bazi. Dana aplikacija radi na andriod operativnom sistemu i omogućava lakše poslovanje komercijalista na terenu. Naša glavna vizija je zadovoljan klijent, koji svoje poslovne procese uspješno vodi i kontroliše uz primjenu najsavremenijih IT rješenja, a koja su prilagođena upravo njegovim potrebama.

2019

TICKETING

Novi sistem izvještavanja Ticketing

Za lakše prijavljivanje poteškoća u radu 2019. godine uveden je Ticketing sistem kontrole aplikacija. Naš prioritet je da korisnicima obezbjedimo što bržu i kvalitetniju podršku. Zahvaljujući Ticketingu, klijent u bilo kom momentu može da provjeri u kojoj fazi se nalazi njego zahtjev. Spajanjem dugogodišnjih iskustava kreirali smo niz rješenja koja su pomogla našim korisnicima u svim sferama financijskog i robnog poslovanja. Uspješan i stabilan razvoj firme praćen jačanjem imidža prepoznatljivog po primjeni visokih standarda u poslovanju i primjeni tehnologija, dokaz je naše upornosti i uspješnosti u provođenju naših ciljeva.


Trebate više informacija?

Uvijek smo vrlo rado spremni da Vam pružimo pomoć.

Informacije o nama