OPŠTA PITANJA


 • Šta je Prokontik?

  Prokontik je program (softversko rješenje) koje pripada porodici tzv. ERP (Enterprise Resource Planing), u doslovnom prevodu, to bi bio program koji pomaže poslovno planiranje resursa, ali ERP sistemi kao što je Prokontik rade mnogo više. Prokontik će uvezati sve segmente vašeg poslovanja i ostvariće komunikaciju u realnom vremenu između svih dijelova vašeg poslovanja. Prokontik objedinjuje sve funkcije i procese preduzeća u jednu cjelinu i vrši protok informacija između njih. Ovo znači da će prodaja, magacini, ljudski resursi, marketing, nabavka, finansije i svi ostali dijelovi sistema preduzeća biti na jednom mjestu provjerljivi putem računara ili aplikacije mobilnog telefona. Na jedan klik od Vas, dostupno vam je kompletno, trenutno stanje vašeg preduzeća, ali i istorija poslovanja, po svakom segmentu, tačno, precizno, brzo i pouzdano. Prokontik će Vam dati najbolje podatke za kvalitetne analize vašeg poslovanja, što će omogućiti donošenje boljih poslovnih odluka, boljih poslovnih planova, a to sve znači bolje i kvalitetnije poslovanje i povećanje zarade.

 • Da li je moguće izvršiti nadogradnju modula na već postojeći program poslovanja?

  Ne samo da je moguće, već mi to i preporučujemo, da bismo dodatno unaprijedili vaš postojeći program. Zahvaljujući korekciji i dodavanjem novih modula, obezbijedićemo Vam brži i efikasniji način poslovanja. Naš tim će se pobrinuti da u što kraćem roku izvrše dodatno poboljšanje programa kako biste Vi brže i lakše došli do zadatih ciljeva.

 • Ko u firmi koristi Prokontik?

  Prokontik pomaže radu menadžmenta, finansija, prodaje, marketinga, magacionera, dostavljača, komercijalista, ali i svim ostalim zaposlenima u preduzeću.

 • Da li postoji obuka za program?

  Ukoliko se javi potreba za obukama zaposlenih, u mogućnosti smo da Vam obezbijedimo obuke za korištenje programa Prokontik. Pored toga, imamo i snimljen video materijal koji dostavljamo svakom zaposlenom, a u kome je korak po korak objašnjeno korištenje svakog od modula, na jednostavan i objašnjiv način.

 • Da li pružate podršku za proizvode?

  Pružanje podrške je naš primarni način saradnje sa klijentima. Mi se veoma odgovorno odnosimo prema svim nastalim problemima i vrlo rado prihvatamo nove izazove. Podršku možemo da izvršimo na više načina: telefonski, putem Mail-a i tiketing aplikacijom. A na Vama je da odlučite šta najviše odgovara Vašem načinu poslovanja.

 • Šta da radim kad imam problem u korištenju Prokontika?

  Uvijek smo spremni pružiti Vam dodatnu pomoć vezano za bilo koje probleme nastale korištenjem našeg programa. Naš tim će Vam, u toku radnog vremena, omogućiti podršku koja je potrebna da biste nastavili sa Vašim normalnim poslovanjem. Za sve neočekivane i iznenadne novonastale situacije tu je dežurna služba koja Vam je na raspologanju 24h.

 • Da li je za Prokontik potrebno da imam najnoviju računarsku opremu da bi ga mogao koristiti?

  Da biste koristili Prokontik potrebna vam je kvalitetna i dobra oprema, ali je dobra vijest što ta oprema ne mora biti i najskuplja. Opremu će Vam izabrati i najbolje prilagoditi naša tehnička služba, da dobijete najbolju opremu za korištenje. Najnovija oprema nije neophodna, ali je neophodna najkvalitetnija, a mi ćemo Vam i to obezbijediti.


TEHNIČKA PITANJA


 • Postoji li sigurnost podataka?

  Naš program posjeduje Backup, sigurnosnu kopiju podataka koja se izrađuje u svrhu osiguranja, u slučaju oštećenja ili gubljenje izvornih podataka. Zahvaljujući Backup-u, naš serverski sistem može obezbijediti veoma brz povratak cjelokupnog sistema u radno stanje, što predstavlja veoma siguran način zaštite. Redovnim Backup-om omogućujemo Vam bezbjedno poslovanje, jer je sigurnost Vaših podataka naš PRIORITET.

 • Na koji način možemo da koristimo vaš program?

  Mi se uvijek trudimo da Vam obezbjedimo što lakše korištenje našeg programa, kako bi Vam pojednostavili način poslovanja. Zbog toga smo kreirali pored postojećeg knjigovodstvenog riješenja i nekoliko aplikacija kako bi zaokružili Vaše potrebe u radu. Za sigurno i jednostavnije korištenje neobhodno je proći obuku za rad u danom programu.

 • Šta je aProkontik aplikacija?

  aProkontik aplikacija radi na andriod operativnom sistemu i omogućava lakši pristup sa udaljenih lokacija vašoj knjigovonstvenoj bazi. Najviše se koristi za rad na terenu komercijalista, i interno praćenje financijskog poslovanja. Sa našom aplikacijom uvijek ćete biti u toku uspješnosti svog poslovanja, na veoma lak i pristupačan način.

 • Da li Prokontik omogućava elektronski KIF i KUF?

  Prokontik omogućava sve što je potrebno za eKUF i eKIF, sve što je potrebno za poslovanje i rad knjigovođa Vašeg preduzeća.

 • Koliko traje implementacija Prokontika?

  U zavisnosti od veličine preduzeća i komleksnosti poslovanja varira i vrijeme za implementaciju. Nekad implementacija može da traje sedam dana, a nekad može da traje i do tri mjeseca ukoliko je preduzeće kompleksno i ima mnogo procesa koje treba uskladiti i prevesti u digitalni jezik.


FINANSIJKA PITANJA


 • Da li je moguće izvršiti plaćanje u ratama?

  Zahvaljujući velikom broju zadovoljnih korisnika, odlučili smo da obezbijedimo našim klijentima i lakši način plaćanja. Naše usluge moguće je platiti u dogovoreni broj rata.

 • Koliko moram da sačekam nakon uplate?

  Nakon što izvršite uplatu, mi odmah pristupamo sa radom i obezbjeđujemo Vam siguran i vrlo jednostavan način za daljnje poslovanje putem korištenja našeg programa.

 • Kako se formira cijena knjigovodstvenog programa Prokontik?

  Cijena se formira po modulima koje želite da koristite. U zavisnosti od vrste i količine datih modula, možemo da Vam izračunamo tačan iznos vrijednosti datog paketa. Svaki paket je individualan i može da se prilagodi baš Vama.

 • Koje valute prihvatate i kako mogu da platim?

  Plaćanje se vrši iskljucivo u domaćoj valuti. Uplate možete izvršiti žiralno, na navedeni broj našeg računa. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati.

 • Da li je ekonomski isplativo korištenje Prokontika?

  U vremenu opšte brzine i digitalizacije je jako rizično biti bez kvalitetne programske podrške i praćenja poslovanja, što preduzeće može dovesti u opasno stanje konfuzije i kolapsa rada. Ako nemate adekvatan program za poslovanje, imaćete pogrešnu percepciju procesa poslovanja, a to znači i da će rizik od pogrešnih odluka biti veoma visok. Pogrešne odluke su najskuplje. Uvođenje Prokontika će vam se, po najgorem scenariju, isplatiti nakon godine dana korištenja.


Zatražite podršku

PODRŠKA

Naš tim je spreman da Vam u bilo kom momentu obezbijedi našu stručnu pomoć, vezano za sve neočekivane, novonastale sitacije. Zahvaljujući dežurnoj službi, mi smo Vam na raspologanju 24/7.

Kontaktirajte nas
 • Adresa:

  Kajmakčalanska 1, Banja Luka

 • Email:

  prokontik@eastcode.net

 • Telefon:

  (+387) 51/263-824

 • Radno vrijeme:

  8.00-16.00 Pon - Pet